Join us! Menu

GOED NIEUWS VOOR SURFEND NEDERLAND

Binnenkort dagelijks genieten van perfecte golven in Wavegarden de Eemhof!

Als alles volgens plan verloopt, kunnen we binnenkort dagelijks genieten van perfecte golven in Wavegarden de Eemhof!!!

Na ruim 2 jaar onderzoek, heel veel praten, plannen en lobbyen, zijn de voorbereidingswerkzaamheden inmiddels in volle gang. We hebben de juiste partners, de steun van de omliggende gemeenten en het team van Wavegarden S.L. is superstoked over onze spot. 

Om onze investeerders het laatste zetje te geven, willen we aantonen dat surfend Nederland snakt naar een wavegarden. Dus wil jij ook altijd kunnen surfen op perfecte golven? Klik hier en sluit je bij ons aan. Zo zorgen we samen voor de komst van Wavegarden de Eemhof! 

Onder alle aanmeldingen worden bovendien 100 FIRST PRIORITY TICKETS verloot. Hiermee krijg je het voorrecht om als eerste op onze perfecte golven te surfen.

| archief bekijken